Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Premiummodellen Arteon

Publisert 22.november 2017

Arteon er den perfekte balanse mellom klassisk sportsbil og elegant fastback, med et utseende du sent vil glemme.

Nå har vi kampanje på vårt flaggskip, Arteon!

Modellen heter Arteon Exclusive R og leveres med følgende drivlinjer:

  • 1,5TSI 150hk DSG                        kr 504.300,- inkludert levering Ålesund     SPAR 68.100!
  • 2,0TSI 280hk DSG 4MOTION      kr 651.200,- inkludert levering Ålesund     SPAR 57.600!
  • 2,0TDI 190hk DSG 4MOTION     kr 622.400,- inkludert levering Ålesund      SPAR 60.700!

Inkludert i pakken er det viktigste utstyret en Volkswagen Arteon bør ha:

  • Discover Pro 9,2" navigasjon
  • Ryggekamera
  • Komforttelefon
  • Fjernbetjent parkeringsvarmer
  • 20" Rosario lettmetallfelger
  • DCC adaptivt understell

I tillegg kan bilen spesifiseres etter eget ønske.

Ta kontakt med oss i dag for å sikre deg denne fantastiske kampanjen!

Romslig luksussedan

Den tverrstilte motoren bidrar til økt innvendig plass, og det samme gjør akselavstanden på 2841 mm. Det er ingen bekymringer om for liten plass med ett bagasjerom som rommer 563 liter som kan økes til 1557 liter ved å legge ned baksetene. Den store bakluken bidrar til at innlastningen er vesentlig enklere enn på en vanlig sedan. 

interiør arteon

Et fantastisk utseende

At Arteon er en bil du legger merke til er det liten tvil om. Med det brede og buede panseret, og de rammeløse vinduene, får Arteon et karakteristisk utseende som oser av kvalitet og eleganse.
Arteon vil være tilgjengelig i to forskjellige utstyrsversjoner i Norge, Elegance og R-Line. Førstnevnte er fokusert på premiumsegmentets materialer og designtrekk, mens R-Line-modellene er utformet for kundene som setter pris på bilens sportslige gener – i likhet med på Volkswagens andre R-Line-modeller.

front arteon

Ett bredt spekter av utstyr

Nye Arteon er selvfølgelig utstyrt med topp moderne assistentsystemer. Blant annet kan Arteon leveres med siste utgave av adaptiv cruise control (ACC) som nå tar hensyn til ting som fartsgrenser og ruteinformasjon og justerer farten deretter. Også de nye dynamiske kurvelysene tar nå hensyn til data om veien. Ved å ta i bruk informasjon fra bilens GPS-system kan de lyse opp svingene allerede før sjåføren svinger. Arteon er også utstyrt med andre generasjon Emergency Assist som både bremser ned bilen og styrer den mot høyre (så lenge det er klart) dersom sjåføren får et illebefinnende.

Motoralternativer

Arteon leveres med seks forskjellige motoralternativer fra 150 til 280 hestekrefter. Alle motorene er moderne, firesylindrede turbomotorer med direkte innsprøytning. De første to kraftnivåene byr på like ytelser for bensin- og dieselmotorene: 150 og 190 hestekrefter. Den kraftigste dieselmotoren yter 240 hestekrefter, mens toppmodellen med bensinmotor yter 280 hestekrefter. Alle Arteon i Norge leveres med DSG automatgir som standard. 4MOTION firehjulsdrift vil være standard på 190hk og 240hk TDI samt på 280hk TSI.