Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Helt nye T-Roc, en City-SUV fra Volkswagen

Publisert 22.november 2017

Volkswagen har lansert en av sine mest spennende nyheter: T-Roc. Denne nye SUV-en er Tiguans sporty lillebror på størrelse med en Golf. Kom innom å prøvekjør helt nye T-Roc hos oss i dag! 

Bygg din perfekte T-Roc

T-Roc er lansert i tre forskjellige utgangspunkt:

  • T-Roc
  • T-Roc Design - for ett uttrykksfullt design i hverdagen
  • T-Roc Sport - for å gi ett sportslig inntrykk

 Skill deg ut med tofarget lakk som gir inntrykk av sporty design (ekstra utstyr).I tillegg til lakkfargen på karosseriet kan du velge en annen farge til taket, sidespeilene og A-stolpen. 
Førerplassen er utformet med tanke på behagelige kjøreopplevelser. Med multifunksjonsratt, som er standardutstyr fra utstyrsnivået T-Roc Design, styrer du dessuten mange funksjoner uten å ta hendene fra rattet. Active Info Display leveres som ekstrautstyr (standard for T-Roc Sport) dersom du ønsker et fleksibelt digitalt alternativ til de kjente runde instrumentene. 

Topp moderne teknologi

I Volkswagens biler vil du alltid føle deg trygg. Front Assist er standard til T-Roc og inkludere City-nødbremsfunksjon og fotgjengerregistrering som hjelper deg når du er på farten. Registrerer systemet at du er i fare for å kjøre inn i bilen foran deg, varsles du optisk og aukustisk mens systemet forbereder deg på en eventuell nødbremsing, innenfor systemets begrensinger. Dersom du ikke reagerer, starter systemet automatisk nedbremsing av bilen.

 tilbud t-roc

Bilnorge.no er uten tvil begeistret for nye T-Roc.
Les deres artikkel her (ekstern side).

 

Motoralternativer ved lansering

Ved lansering kan T-Roc leveres med tre forskjellige drivlinjer.
• 1,0 TSI 115 hk i kombinasjon med manuell girkasse og forhjulsdrift.
• 2,0 TSI 190 hk i kombinasjon med automatgir og 4MOTION firehjulsdrift
• 2,0 TDI 150 hk i kombinasjon med automatgir og 4MOTION firehjulsdrift

I løpet av første halvår 2018 vil T-Roc også være tilgjengelig med en 1,5-liters TSI-motor med syvtrinns DSG og forhjulsdrift samt en 2,0 TDI-motor med 190 hestekrefter og firehjulsdrift. Sommeren 2018 vil man også kunne bestille T-Roc med en 1,5 TSI-motor som yter 150 hestekrefter i kombinasjon med både 4MOTION firehjulsdrift og syvtrinns DSG.

 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker et uforpliktende tilbud på nye T-Roc.