Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Kompaktbilen Polo i helt ny drakt

Publisert 22.november 2017

Salgssuksessen Volkswagen Polo har nå blitt enda tøffere. Volkswagen har lansert en helt ny generasjon med nytt design, mer plass, topp moderne motorer og teknologi som tidligere kun var forbeholdt større modeller.

Bedre plass, men fortsatt kompakt på utsiden

Bilen er større enn forgjengeren i alle retninger, og det gir bedre plass innvendig. Mens forrige generasjon Polo hadde et bagasjerom på 280 liter, kan den nye modellen skilte med 351 liter. Til tross for den økte innvendige plassen, er Polo fortsatt en kompakt bil på utsiden. Med en lengde på 4,05 meter er den åtte centimeter lengre enn forgjengeren.

Den mest avanserte modellen i sin klasse

Hva gjelder utstyr kan du nå velge i en rekke nyvinninger som tidligere var forbeholdt de større og litt dyrere modellene. Du får blant annet LED-lys både foran og bak, trådløs lading, samt den nye generasjonen Active Info Display
I tillegg til dette utstyret blir nye Polo tilgjengelig med førerstøttesystemer man tidligere kjenner fra Passat og Golf, og blir med det den mest avanserte modellen i sin klasse. Front Assist med City Nødbrems og fotgjengerovervåkning, samt Pre-Crash kollisjonsbeskyttelse er standard på alle utstyrsversjoner. Adaptiv cruise control leveres som standard i fra utstyrsversjonen Businessline. Andre nye førerstøttesystemer er blindsoneovervåkning med Rear Traffic Alert, den semiautomatiske parkeringsassistenten Park Assist og nøkkelfri adgang og start.

Kommer som GTI-modell

For de mer sportslig anlagte kundene vil det også komme en GTI-modell. Denne har en 2,0 liters TSI-motor som yter 200 hestekrefter og sportsunderstell som standard. GTI kan også leveres med Sport Select-understell som inkluderer aktive dempere. I tillegg vil bilen være tilgjengelig med tre pakker som alle byr på sitt eget særpreg: R-Line, Black og Style. GTI-modellen med manuell girkasse vil bli tilgjengelig fra sommeren 2018.

Motoralternativer

Nye Polo vil leveres med moderne motorer som strekker seg fra 65 til 200 hestekrefter og forventet lansering i Norge er i slutten av november.
• 1.0 MPI 65 hk, 5-trinns manuell
• 1.0 TSI 95 hk, 5-trinns manuell / 7-trinns DSG
• 1.0 TSI 115 hk, 6-trinns manuell / 7-trinns DSG
• 2.0 TSI 200 hk, 6-trinns manuell / 7-trinns DSG

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker et uforpliktende tilbud på nye Polo.