Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Møller Bil Ålesund

Møller Bil Ålesund tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger vanlig service, EU-kontroll eller ulike reparasjoner, som for eksempel reparering av karosseriskader eller rutereparasjoner. Vi har et spesialverksted og har nytt spesialutstyr for å finne vannlekkasje. Vi tilbyr også lakkering og ruteskift, samt har et stort dekkhotell når du trenger å oppbevare dekkene til neste sesong.

Møller Bil Ålesund har spesialutdannede og hjelpsomme fagfolk som kun jobber med Volkswagen, og vi bruker alltid originale bildeler fra Volkswagen. I tillegg har vi tilgang til fabrikkens systemer, som både hjelper oss med å finne feilene på bilen og hvordan reparasjonen skal utføres. Vi oppdaterer også softwaren i bilene – online med Volkswagen-fabrikken. Vi har svært mye spesialverktøy og spesialutstyr til Volkswagen. Alt dette sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre.

Fornøyde kunder er helt avgjørende for oss. Selv om mye av hverdagen vår består av biler – er det menneskene vi lever av og for! Vi har et internt slagord som sier «For oss handler biler om mennesker». Derfor har vi alltid deg som kunde i fokus, og du kan være trygg på at din Volkswagen blir tatt hånd om av autorisert personell med kvalitet.